en del av  
________________________________________________________________________________________________________________________________
Hem Mottagningen Mottagningskampen Om MK MK 2019 Vänner Samarbetspartners Aspning

MK - MottagningskommitténFör att en mottagning för omkring 2000 nya studenter ska kunna fungera på ett bra sätt finns Mottagningskommittén, MK. Vi är ett organ inom Chalmers Studentkår som samordnar och kontinuerligt utvecklar mottagningen så att de nya chalmeristerna får ett så bra välkomnande som möjligt.

Inåt ansvarar MK för att se till att nödvändig information kommer dit den ska. Högskolan, kåren, olika NollKn, sektioner och utomstående parter behöver alla både få ut och in information så att de kan genomföra sina delar av mottagningen. Vi planerar och organiserar de centrala arrangemangen och dessutom utvecklar vi spridningen av information till alla nya teknologer.

MK består av sju studenter som alla jobbar ideellt utöver studierna med arbetet kring mottagningen. Vi bär mörkblå reflexbyxor med neongula detaljer och under fliken MK 2019 kan du läsa mer om oss.

Foto: I-Bild
MK - Mottagningskommittén 2019