en del av  
________________________________________________________________________________________________________________________________
Hem Mottagningen Mottagningskampen Om MK MK 2018 Vänner Samarbetspartners Aspning

Mottagningskommittén 2018

Ordförande
Johanna Stenmark
    Vice Ordförande
David Larsson
073-089 45 10
ordf[a]mk.chs.chalmers.se
    073-026 95 49
vo[a]mk.chs.chalmers.se
Som ordförande i MK är det jag som överblickar helheten och jag jobbar mycket med olika utvecklingsfrågor för att hela tiden förbättra Chalmers Studentkårs mottagning. Det är ordförande som sköter all kontakt med media vid frågor om mottagningen och jag har även nära kontakt med högskolan, NollK och andra kommittéer inom kåren i mitt arbete kring mottagningen.     Det är vice ordförande som har hand om MKs ekonomi och som är ansvarig för att ordna sponsorer till mottagningen. Jag sköter även kontakten med Sveriges Ingenjörer och Student Göteborg angående mottagningsarrangemang. Bokningen av Chalmers-bastun ligger även dem under vice ordförandes ansvar.
                   
                   
Redaktör
Jakob Aasa
    PR
Fanny Apelgren
072-304 65 00
redaktor[a]mk.chs.chalmers.se
    073-986 18 38
pr[a]mk.chs.chalmers.se
Som redaktör skriver jag MKs alla texter och är sekreterare under möten. Det är jag som läser och granskar alla sektioners moduler innan de går i tryck och som redaktör är jag dessutom ansvarig för maillistor, NollK-portalen, MKs dokument och utvecklingen av Chalmers Studentkårs sätt att nå ut till alla nyantagna med information.     Som PR designar jag alla affischer som MK trycker upp och det är också jag som har huvudansvaret för hemsidan och att MK syns och uppdaterar på Facebook, Twitter och Instagram. Som PR läser och kontrollerar jag mottagningens alla nolluppdrag, det är jag som är kalasansvarig och jag har dessutom fått äran att leda tåget med alla nya chalmerister från Götaplatsen upp till Chalmers första dagen.
                   
                   
Arrangör
Oskar Sjökvist
    Organisatör
Virena Nassif
073-729 61 77
arrangor[a]mk.chs.chalmers.se
    072-537 38 06
org[a]mk.chs.chalmers.se
I MK är det arrangören som har hand om samlingen på Götaplatsen första dagen. Jag planerar och arrangerar även Kappseglingen och Rocken som är deltävlingar i Mottagningskampen - mottagningens stora tävling. Dessutom har jag huvudansvaret för arrangemanget Tivolit.     Som organisatör i MK planerar och organiserar jag samlingen på Teknologgården och presentationerna i RunAn första dagen. Det är även jag som planerar och styr upp Finalen, den sista deltävlingen i den prestigefyllda tävlingen Mottagningskampen. Jag hjälper även Arrangören med de övriga centrala arrangemangen.
                   
                   
Instruktör
Neda Farhand
   
076-010 15 25
instruktor[a]mk.chs.chalmers.se
Som instruktör i MK ansvarar jag för planering och genomförande av våra utbildningar. Inför mottagningen hålls flera utbildningar på central nivå för alla NollK, men även för phaddrar och andra arrangerande kommittéer. För att utbildningarna ska bli så bra som möjligt samarbetar vi nära med kårledningen, högskolan, och externa parter. Instruktören har även ansvar för phadderverksamheten vilket innebär möten med phadderchefsansvariga och framtagning av grundmaterial till lokala phadderutbildningar på sektionsnivå.


Foto: John Magnusson / CFFC.se


   
MK - Mottagningskommittén 2018